top of page

TestGroup

Public·11 members
Denis Zuev
Denis Zuev

Trandafirii Sunt Pentru Cei Bogati Film 19 [REPACK]


Am vazut intamplator filmul The Way We Were acum cateva saptamani bune la televizor, nici nu mai stiu pe ce post. Nu conteaza asta, il puteti gasi destul de usor online. Ideea este ca m-a impresionat mai mult decat m-as fi asteptat. Este un film de vazut la maturitate, dupa ce ati avut ceva experiente de viata, pentru a-l putea aprecia la adevarata valoare.
trandafirii sunt pentru cei bogati film 19


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvittuv.com%2F2uce3d&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3oLrdhpgLZEMAXrFS2VsmXDragostea este insa mai puternica si vor da o sansa relatiei, se vor casatori, se vor muta in California, unde el are o sansa sa-si transforme romanul intr-un scenariu de film. Katie nu poate insa sa renunte la convingerile ei si la felul de-a fi pentru multa vreme, asa ca se va implica in activismul politic, lucru care poate sa puna in pericol reputatia si pozitia sotului ei.


Cele mai bune producții de film sunt acelea care îți pun mintea la contribuție, astfel că, chiar și după ce le-ai vizionat, încă te mai chinui să le descifrezi subtilitățile. Filmele psihologice fac parte din această categorie, sunt pline de acțiune și sunt considerate o adevărată provocare pentru capacitatea de înțelegere a spectatorilor. Te invităm să despici firul în patru chiar și după ce ai vizualizat pelicula. Iată o serie de filme psihologice, cele mai bune filme din toate timpurile pe care trebuie să le vezi!


Pelicula în limba spaniolă, lansată de Netflix în 2020 și considerată unul din cele mai bune filme psihologice ale anului, setează acțiunea într-o închisoare verticală, unde cei aflați la etajele superioare au parte de o hrană consistentă, iar cei aflați la etajele inferioare trebuie să se mulțumească cu resturi. Unul dintre deținuți decide că este timpul să lupte pentru ca toți să primească atât cât trebuie.


În rolurile principale Richard Gere și Edward Norton, filmul prezintă povestea unui avocat arogant (Richard) care preia cazul complicat al unui tânăr (Edward) care este acuzat de uciderea preotului care avea grijă de el. Cazul devine mult mai complicat atunci când acuzatul mărturisește că în momentul crimei mai era și altcineva în cameră. Actorul Edward Norton a primit și o nominalizare la Oscar pentru prestația sa din această producție.


Filmul american votat printre primele 10 filme ale anilor 90 a cărui coloană sonoră a primit o serie de nominalizări, dar pe care le-a pierdut în favoarea filmului Matrix. În rolurile principale apar Brad Pitt, Helena Carter și Edward Norton, Helena primind și premiul de Cea mai Bună actriță britanică. Filmul este o comedie neagră, recunoscut deja pentru stilul său inovator, însă succesul a fost unul întârziat, cu încasări modeste. Trebuie să-l urmărești mai ales pentru efectele speciale numeroase și imaginile generate de calculator.


Film horror psihologic bazat pe romanul Misery, film care a primit o serie de aprecieri din partea criticilor pentru interpretarea lui Kathy Bates, din rolul psihopatei Annie Wilkes. Actrița a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță. Filmul s-a clasat pe locul 12 în topul 100 Scariest Movie Moments realizat de Bravo. Povestea misterioasă a filmului te va ține cu sufletul la gură, așa că trebuie să îl treci pe lista celor mai bune filme de vizionat.


Un film care îi are pe Robert De Niro și Jodie Foster în rolurile principale și a cărui acțiune se petrece în New York. Travis Bickle (Robert De Niro) joacă rolul unui veteran de război din Vietnam, un tânăr instabil care încearcă să îl asasineze pe senatorul Charles Palantine, în timp ce Jodie este o tânără prostituată. Filmul a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru cel mai bun film, pentru cel mai bun actor (Robert De Niro), dar și la Globul de Aur pentru cel mai bun actor dramatic (De Niro).


Un film de groază al cărui scenariu se bazează pe o povestire. Face parte dintr-o serie de filme care este formată din opt producții în total. Adam și doctorul Lawrence Gordon se trezesc într-o toaletă mizerabilă, legați la picioare în colțuri opuse. Aceștia sunt forțați să se rănească pe ei însuși ori pe ceilalți, pentru a rămâne în viață.


Un film thriller american în care este vorba despre o femeie care dispare o dată cu a cincea aniversare a căsătoriei și toate suspiciunile ei duc către soțul său. Filmul a obținut patru nominalizări la Premiile Globul de Aur, chiar și nominalizarea pentru cel mai bun regizor și cea mai bună actriță într-o dramă. Filmul a avut disponibil un buget de 61 de milioane de dolari, iar încasările au depășit 390 de milioane de dolari.


Un film thriller psihologic cu Leonardo DiCaprio în rolul principal. Producția filmului a început din martie 2008, trebuia să aibă premiera în octombrie 2009, iar în cele din urmă s-a lansat pe data de 19 februarie 2010.Șeriful Teddy Daniels primește mandat pentru a investiga dispariția unui pacient din spitalul de pe insula Shutter de lângă Boston. El își dorește să primească această misiune din motive personale, iar mai târziu se întreabă dacă nu cumva a fost adus acolo ca parte a unui complot al medicilor din spital.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page